Tuesday, 30 October 2012

quilled 3d chicken / quilling csibe

This chicken was a custom order and made it quite in a rush... because they needed it "yesterday" :) Its head is a little big, but the overall picture looks cute, doesn't it? :)

**********************************************************************************************************************************8

Rendelésre készült ez a kis csibe, eléggé hamarjában; sietnem kellett vele, kissé elszámoltam az arányokat, s a feje nagyobb lett a kelleténél... de nem rontja az összképet, ugye? :)


Thursday, 25 October 2012

quilled flower cards / quilling virágos üdvözletek

I've been so swamped in card making lately, these four cards came in a row: I started one and wanted to do more and more and couldn't stop... So here they are :)

****************************************************************************************************************************

Nagyon belejöttem az üdvözletkészítésbe, csak azon vettem észre magam, hogy nekifogtam egynek és nem tudtam leállni :) Hát itt van az eredménye :)
Friday, 12 October 2012

quilled baby card / quilling üdvözlet kisbabának

I had a request for a card for a 2 months old baby boy's christening. I wanted to try to vary the quilling a little bit with some ribbon, thought it would make the card more elegant and up to the event. The bow is not perfect, but looks quite good... I also used some fabric to cover the baby, stuffed it a little with cotton wool to make it a bit puffy. I hope they'll like it :)

***************************************************************************************************************************

Egy kéthónapos kisfiú számára készült ez az üdvözlet, a keresztelői ajándéka mellé. Valami újdonságot akartam vinni az üdvözletbe, így került oda a szalag, s bár a masni nem tökéletes, mégis jól kiegészíti, elegánsabbá teszi az üdvözletet. Anyagot használtam a paplan formázására is: kicsit kitömtem vattával, hogy puffosabb legyen, és szilikonnal rögzítettem a papírhoz.
Remélem tetszeni fog a szülőknek :)

Tuesday, 9 October 2012

quilled flower card / quilling virágos üdvözlet

I had some leftover flowers... didn't want to leave them in the goodies box (I have a special box in which I keep all flowers and stuff that I make and change my mind about using them in the current project). It's beginning to get cold outside and inside the house, too, so I needed a little bit of spring or summer joy to keep me warm. Well, roses and daisies, here's your time to shine! :)

**************************************************************************************************************************

Régi, félretett virágok kerültek elő a varázsdobozomból ... (van egy dobozkám, amit külön erre a célra használok, hogy azokat a virágokat, leveleket s egyéb díszítményeket, amelyeket elkészítek s nem haszálok fel az éppen aktuális projektnél, eltároljam). Kezd beállni az igazi ősz nálunk... hideg van kint, és meg hidegebb bent, ezért szükségem volt valami tavaszi - nyári üdeségű, színes, vidám lapra, ami bár a lelkemet melegítse... Ezeknek a virágoknak itt az idejük kivirulni :)Wednesday, 3 October 2012

quilled wall picture / magyar népmesés tabló

On my brother's request, here's another wall hanging with hungarian folk tale motifs: leaves, stylized flowers and the singing bird. The base is 25x30 cm large.
To my brother, with all my love! :)

********************************************************************************************************************************

Ismét egy magyar népmesei motívumos tablóval állok elétek, a dalos madárka és a futólevelek meg a stilizált virágok nagyon jól néznek ki a fehér háttéren. Ez a tabló 25x30 cm-es.
Kisöcsémnek rengeteg szeretettel :)