Monday, 1 July 2013

origami butterfly / origami lepke

I missed doing some origami... it has been all about quilling lately. So I tried my hand at folding some butterflies. I enjoyed making especially the Alexander swallowtail butterflies, following the precise video tutorial of Michael LeFosse, which you can find here, or the wonderful demonstration of the same model by Tadashi Mori in a youtube video, which yo can see here. These are just a few small butterflies, but I imagine a room full of bigger and colourful ones like for a wedding... it must be gorgeous! :)

********************************************************************************************************************************

Rég nem origamiztam... hiányzott már a papírhajtogatás, hiszen az utóbbi időben inkább a quillinggel voltam elfoglalva. Most kipróbáltam néhány pillangó modellt, amik közül leginkább a fecskefarkú lepke tetszett meg. Kissé nehezebb a hajtogatása mint a többié, de az eredmény is mutatósabb. Michael LeFosse illetve Tadashi Mori videóit követve (többször is, ne gondoljátok, hogy elsőre sikerült :) ) tudtam elkészíteni ezt a csodálatos modellt. Ez csak néhány lepke a gyűjteményemben, de elképzelek egy termet sok-sok ilyen színes pillangóval, különleges eseményekre... csodálatos lehet :)


No comments:

Post a Comment