Friday, 7 September 2012

flower basket / színes virágos kosár

I've made a simple little basket from cardstock a while ago, and put it away because I didn't really have the time to do anything with it. Now I finally managed to fill it with a bunch of some colourful flowers, and transformed it into a pretty centerpiece :) For the flowers I was inspired from Tadashi Mori's youtube tutorial, with a little change: I attached long stems to the flowers to twinge them in the basket. They look so nice, they would make a lovely bouquet as well, don't you think? :)

******************************************************************************************************************************
Pár hónapja készítettem egy egyszerű kis kosarat kartonpapírból, de mostanáig nem volt időm megtölteni semmivel, úgyhogy csak porosodott a sarokban. A kosárka azonban megelégelte az elhagyatottságot, és sok színes virágot kívánt. Teljesítettem hát az óhaját, és hajtogatott lótuszvirágokkal díszítettem fel. A virágok hajtogatási módját innen lestem el. A vidám, színes lótuszokból (lehet őket más virágnak is tekinteni, nem is tudom, mire hasonlít még?) akár csokrot is lehetne készíteni, soha el nem hervadó menyasszonyi csokrot :)