Friday, 24 May 2013

black and white quilled earrings / fehér-fekete quilling fülbevalók

Hellooooooo world!!! I've been a little busy, and maybe a little bit lazy lately... to post anything :) But here I am to show you the things I've created recently. This is my first serious attempt in quilling jewelry after my paper and beads pendant. I was asked to make some black and white earrings for my dear colleague and friend, Imola, whom I wish to thank for modelling for me :) (I made three pairs because the ideas kept coming... and so she can choose the one she likes better :) ). She'll wear one of these on a wedding tomorrow, I hope it complements her lovely black and white dress ;) And hopefully there won't be any rain tomorrow, otherwise we'll find out what happens to the earrings if they get wet :)
I hope you like them, I really enjoyed making these... I'll have to make time to try out other ideas as well :)

******************************************************************************************************************************

Hosszas kimaradás után újra jelentkezem valami papírkészítménnyel! Az idő meg egy icipici lustaság  :) nem hagyta, hogy újabb blogbejegyzésekkel rukkoljak elő, de igyekszem mielőbb pótolni a mulasztásomat, és megmutatni nektek mikkel foglalkoztam szabadidőmben. Most a legfrissebb alkotásaimat tárom elétek: íme az első komoly quilling ékszer próbálkozásaim a papír-gyöngy nyakék óta. A fülcsik kedves munkatársnőmnek és barátnőmnek, Imolának készültek a fekete-fehér ruhája mellé kiegészítőnek, amit holnap egy esküvőn szeretne hordani. Egy párral indult a próbálkozás, de az újabb ötletek nem hagytak nyugodni, és lett három pár... legyen miből választani :) Ezúton is szeretném megköszönni Imolának a modellkedést, jobban mutatnak a fülcsik egy lányon, mint az asztalon ;) Remélem tetszeni fognak, és azt is, hogy holnap nem fog esni az eső, különben megtudjuk mi történik a quilling fülbevalókkal, ha megáznak :)
7 comments: